Vegetables - ENG

La scuola de La Cucina Italiana
A Milano

Chiedi il prezzo
Vuoi parlare del corso con un consulente?

Informazione importanti

  • Corso
  • Milano
Descrizione

VEGETABLES The classic and complete course on how to prepare tasty and fresh vegetables dishes in the traditional Italian way Erbazzone Panzanella Red onions with ricotta, raisins and pine nuts stuffing Pappa al pomodoro T ...

Informazione importanti
Sedi

Dove e quando

Inizio Luogo
Consultare
Milano
Milano, Italia
Visualizza mappa

Programma

VEGETABLES


The classic and complete course on how to prepare tasty and fresh vegetables dishes in the traditional Italian way
  • Erbazzone
  • Panzanella
  • Red onions with ricotta, r aisins and pine nuts stuffing
  • Pappa al pomodoro

The School supplies participants with all necessary material for the classes including a recipe book in English, apron and ingredients. 
Lessons end with tasting of the prepared dishes, wine included. PIANO DIDATTICO function checkSizes() { var bc = document.getElementById("bracketContainer") var rt = document.getElementById("rightTopBorder") if (bc.offsetWidth - rt.offsetLeft

Ulteriori informazioni

PROSSIMAMENTE