FOOD MICROBIOLOGY AND QUALITY

Corso

A Padova

6001-7000 €

Chiama il centro

Hai bisogno di un coach per la formazione?

Ti aiuterà a confrontare vari corsi e trovare l'offerta formativa più conveniente.

Descrizione

  • Tipologia

    Corso

  • Luogo

    Padova

The final evaluation will be by means of oral exam and by means of the preparation and exposition of a group work.

Sedi e date

Luogo

Inizio del corso

Padova
Visualizza mappa
Riviera Tito Livio, 6, 35122

Inizio del corso

Consultare

Domande e risposte

Aggiungi la tua domanda

I nostri consulenti e altri utenti potranno risponderti

Chi vuoi che ti risponda?

Inserisci i tuoi dati per ricevere una risposta

Pubblicheremo solo il tuo nome e la domanda

Opinioni

Programma

1st credit: Introduction. Basic principles of microbiology. Microbial nutrition and metabolism. Microbial growth and its control. Food-related microbial ecology.
2nd credit: Yeast and bacteria involved in food production. Technological role of microorganisms. Main microbial metabolisms and products involved in food quality.
3rd credit: Typical Italian dairy and fermented meat products – technological process and microbial involvement in quality traits (cheese and salami).
4th credit: Italian wine – technological process and microbial involvement in quality traits.
5th credit: Italian beer - technological process of artisanal beer production and microbial involvement in quality traits.
6th credit: Field trips connected with fermented food production.

Chiama il centro

Hai bisogno di un coach per la formazione?

Ti aiuterà a confrontare vari corsi e trovare l'offerta formativa più conveniente.

FOOD MICROBIOLOGY AND QUALITY

6001-7000 €